Over Labelino

Labelino.nl is onderdeel van ViaDennis.nl. ViaDennis levert al jaren vervangende accessoires voor alle merken printers en laptops van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor alle A-merken leveren wij zowel originele producten als vervangende producten van hoge kwaliteit. Onze medewerkers weten altijd welke producten geschikt zijn voor uw product en u kunt altijd bij ons terecht.

Momenteel verkopen we op onze webshops hoofdzakelijk labels, laders, autoladers en accu’s maar wij zijn druk bezig ons assortiment uit te breiden. Houdt u vooral onze website in de gaten voor andere producten zodat u als eerste kan profiteren van onze voordelige aanbiedingen.

Assortiment

Ons assortiment is zeer uitgebreid en omvat alle bekende merken laptops en de meestgebruikte labelprinters. U vindt bij ons label, laders, accu’s, autoladers en nog vele andere accessoires voor uw laptop en labelprinter. Indien u uw model niet op de website kunt vinden, kunt u altijd contact opnemen met ViaDennis om onze medewerkers te raadplegen.

Wij bieden zowel originele als replacement onderdelen aan. U kunt op de productpagina aan het merk zien of het om een origineel of replacement product gaat. De meeste replacement producten zijn van ons eigen merk Sygnosis. Dit zijn hoge kwaliteit replacement producten die voldoen aan Europese richtlijnen.

Betaling

Op onze webshop kunt u kiezen voor veel verschillende betalingsmethoden. Het overzicht van alle methoden kunt u vinden op onze klantenservice pagina.

Indien u een bedrag dient te betalen aan Labelino.nl, kunt u het bedrag overmaken naar het onderstaande rekeningnummer (rekening staat op naam van ViaDennis).

ViaDennis
IBAN NL15 RABO 0145 8924 41
Rabobank te Leeuwarden
Onder vermelding van uw factuurnummer

Let op dat indien u via AfterPay bestelt, u het bedrag niet direct naar ons overmaakt. U dient het bedrag te betalen aan AfterPay via de mail die u van hun ontvangen heeft.

Voor betalingen van een buitenlandse rekeningen:

BIC RABONL2U
IBAN NL15 RABO 0145 8924 41

Vestiging

Labelino is gevestigd in een pand aan de Wismastate in Camminghaburen in Leeuwarden. De contactgegevens vindt u hieronder.

Labelino.nl
Wismastate 7
8926RA Leeuwarden

058-8450061
info@labelino.nl
Rekeningnummer: IBAN NL15 RABO 0145 8924 41 (ViaDennis)
Kamer van Koophandel: 01121875 (ViaDennis)
BTW nummer: NL818457533.B01 (ViaDennis)

Volg ons op Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Labelino.nl? De nieuwste aanbiedingen volgen en meer informatie lezen? Volg ons dan op Facebook, hier posten wij geregeld over de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen, nieuwste producten en meer informatie…