Over Labelino

Labelino is een onderdeel en handelsnaam van ViaDenns International B.V.. ViaDennis levert al jaren vervangende accessoires voor alle merken printers en laptops van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor alle A-merken leveren wij zowel originele producten als vervangende producten van hoge kwaliteit. Onze medewerkers weten altijd welke producten geschikt zijn voor uw product en u kunt altijd bij ons terecht.

Op onze webshops vindt u labels, adapters, autoladers en accu’s en nog veel meer handige producten voor uw printers, laptops en andere apparaten op uw kantoor of in uw huis. Hou vooral onze website in de gaten zodat u als eerste kan profiteren van onze voordelige aanbiedingen.


Assortiment

Ons assortiment is zeer uitgebreid en omvat labels voor de meestgebruikte labelprinters in Nederland. Indien u uw model printer niet op de website kunt vinden, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice om onze medewerkers te raadplegen.

Wij staan garant voor de informatie op de website en dat onze labels passen en werken in de aangegeven printer. Toch problemen met een besteld product? Neem dan gerust contact met ons op en onze medewerkers lossen het probleem zo snel mogelijk voor u op.


Betaling

Op onze webshop kunt u kiezen voor veel verschillende betalingsmethoden. Het overzicht van alle methoden kunt u vinden op onze pagina met bestelinformatie. Indien u een bedrag dient te betalen aan Labelino.nl, kunt u het bedrag overmaken naar het onderstaande rekeningnummer (rekening staat op naam van ViaDennis).

ViaDennis International B.V.
NL15 RABO 0145 8924 41
Rabobank te Leeuwarden
Onder vermelding van uw factuurnummer

Let op dat indien u via AfterPay bestelt, u het bedrag niet direct naar ons overmaakt. U dient het bedrag te betalen aan AfterPay via de mail die u van hun ontvangen heeft.


Vestiging

Labelino is gevestigd in een pand aan de Wismastate in Camminghaburen in Leeuwarden. De contactgegevens vindt u hieronder.

Labelino.nl
Wismastate 7
8926RA Leeuwarden

058-8450061
info@labelino.nl
Rekeningnummer: NL15 RABO 0145 8924 41 (ViaDennis International B.V.)
Kamer van Koophandel: 01121875
BTW nummer: NL818457533.B01